Over jou

Creatief
 Ondernemend
Gevoelig
Slim
Uitvinder

Over jou

Dé weg naar een oersterke doorstart met je kunst!

SUPERSLIM, MULTI-GETALENTEERD, LIEF EN SENSITIEF. JIJ DACHT: HIERMEE DOORSTA IK DE CRISIS WEL.

Maar ja. Je voelt je futloos en gefrustreerd. Er liggen nogal wat plannen in de kast, je hangt teveel rond op Social Media, bent niet echt fit en  ook niet zo gezond meer. Stilletjes baal je  van je eigen futloosheid. 'S avonds til je je kat van het dekbed, rolt je op onder de dekens en denkt; zo, deze dag is ook weer voorbij. Check.

Je zit in de fuik

Eigenlijk kwakkel je - als je eerlijk bent - al jaren. Corona was de finale druppel. Want jij weet net zo goed als ik: vóór Corona was het iets anders. En daarvoor ook. En dáárvoor ook al, immers. Dus hier sta je nu: potentieel alles in huis om een  gelukkig leven te leiden maar... je stikt van de onvervulde verlangens. Je kunstenaarshart bloedt dood, je instrumenten verstoffen en schrijven lukt je al in geen eeuwen meer. Meeeeh.

In stilte lijden

Het vervelendste is dat eigenlijk niemand echt in de gaten heeft hoe belabberd je je voelt. Je was toch  succesvol eerst, je zóu het toch allemaal moeten weten. Maar de geest is uit de fles en je lijdt in stilte. Soms eventjes droom je over huis en haard verlaten. Naar een tropisch eiland vertrekken. Een cafeetje beginnen op een geel strand met witte golven. Tiedeledie, tiedeledaaaah. Even op Youtube zoeken, hoe doe je zoiets, eigenlijk? En voordat je het weet zit je weer in de fabeltjesfuik. Om 03:00 's nachts is de chips op,  de fles leeg. Zucht. Hik. Maandag dan maar. Maandag wordt alles anders.

Je mag wel/niet klagen

Van mij mag je wel klagen, hoor. Want zo'n leeggezogen leven is bloedeloos én doodzonde voor iemand zoals jij met al je talenten. En voor mij maakt het niets uit dat je bij de hoogopgeleide, succesvolle m/v/x hoort. Er is niks om je voor te schamen als je snapt dat het je overlevingsdeel is die je perfect staande deed houden. Dat je gewoon 'strategieën' hebt ontwikkeld die goed dienst deden om je in de illusie te houden dat je 'best een goed leven hebt'. Althans, tot voor kort. Want nu is je onrust wakker en wil je echt een ander leven. Dit is gewoon allemaal niet de bedoeling.  

Inspiration needs to find you working

Dus: stop met jezelf bekritiseren. Je bent in goed gezelschap: ik weet waar je doorheen gaat want ooit was ik daar. Enne, vrij lang ook trouwens. Maar ik weet ook dit: je moet thuiskomen bij jezelf en díe partij tevreden gaan stellen. Die verzorgen, daar attent voor zijn, jezelf op de eerste plek zetten. Dàt is nodig. En dan gaat de passie vanzelf weer stromen. Speel jezelf vrij! Als je graag je werklust weer wilt vinden dan moet je weten dat die reis bij jou begint. Dus: echt schóón genoeg van je eigen geploeter? Flink de balen van je gedoe? Wil je er vanaf? Als ik het kan, kan jij het ook. Wedden? 

Voor wie?

Dit traject is niet voor 'iedereen'. Je (m/v/x) bent een dromer en een doener. Je bent niet zomaar een professional. Nee, je maakt werk van je hartstocht. Daarom investeer jein persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat je daarmee hogere doelen dient. De wereld een beetje mooier maken dan jij hem ooit aantrof, dat is jouw doel. Bijdragen met je werk. Want je hebt het állemaal in huis. Maar het ligt nu - as we speak - te verstoffen onder je onopgeloste shit. En daar heb je nu echt tabak van! Got it. 

Embodied Wisdom

Mijn visie op het weer aanwakkeren van je potentieel begint bij het bewerkstelligen van een oersterke relatie met jezelf. Dat wil zeggen: je krijgt van mij inspiratie, dan moet jij het omzetten in actie en samen reflecteren we op je proces en halen we je ingrediënten voor succes op. Inhoud: de meest transformerende ideeën uit 's werelds beste boeken over zelfontwikkeling! Methode: Kaizen. Dus stapje voor stapje voor stapje. Zo belichaam je je vooruitgang daadwerkelijk. En concreet. 

Verantwoordelijkheid

Het maakt me echt niet uit hoe belabberd je je nu voelt als je instapt. Je doet gewoon mee. Maar op een voorwaarde! En dat is dat ik alleen maar werk met mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun proces. Jij snapt dat je alles in handen hebt om te veranderen, als je de handschoen maar oppakt. Goed. Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan heb ik een vermoeden dat we wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen. En dat verheugt me. Want dan voel ik me ook uitgenodigd om vol voor jou te gaan. Snap je? Zo werkt het gewoon. Elke trainer/coach weet dat. Maar bijna niemand zegt dat hardop. Kortom, je moet discipel willen worden van je eigen pad. En dan ben ik echt je allerbeste maatje. 


Discipline dus. Kom!

De Training

HĒRŌ-training intensive

* Wekelijkse Zoom meeting 40 minuten

* 5 Masterclasses van 90 minuten

* Toegang tot filmopnames van Zooms 

* Je wordt persoonlijk door mij op de voet gevolgd met verslagen

* Dagelijkse inspiratie op FB

* Groepsinspiratie op besloten FB-groep

* Praktische WA-groep voor wake-up momenten

HĒRŌ-training light

* Wekelijkse Zoom meeting 40 minuten

* 1 Masterclass van 60 minuten 

Wat anderen over de HĒRŌ-training zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen"
“Ik ben aan de HĒRŌtraining begonnen omdat ik het roer echt om wilde gooien. Na tal van workshops en trainingen die me uiteindelijk vaak toch niet echt verder brachten wilde ik een aantal zaken in mijn leven en in mezelf echt veranderen. Ik merkte dat ik telkens weer terugviel in oude patronen en gedachten en er niet in slaagde dit definitief te veranderen. De HĒRŌ-trainingt sprak mij aan omdat het een stevig, lang en diep programma is. Niet een weekendje leuk op de hei, maar echt veertig weken aan de bak om de beste versie van mezelf boven te halen. Dat geeft de tijd en ruimte om alles te onderzoeken en om nieuwe patronen en gedragingen echt in te slijten. Carolien is voor mij de perfecte coach tijdens dit traject. Gedreven maar ook geduldig, begrijpend maar ook scherp. Carolien coacht niet alleen in de vorm, maar leeft het zelf ook voor. Dat maakt haar begeleiding menselijk en tastbaar. Ik ben nog maar pas geleden begonnen, maar merk dat er van alles in mijn leven aan het bewegen is. Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen. Ik voel me iedere week meer midden in mijn eigen leven staan. Ik kijk uit naar de rest van het programma.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Carolien deelt als critical friend liefdevolle mokerslagen uit en zit je op je huid. Ik kom het zelden tegen."

Carolien is de drijvende kracht achter dezegeweldige HĒRŌ-training. Ik ben er voor 10 maanden ingestapt en dat vraagt een fikse toewijding. Daar krijg je dan ook heel veel voor terug. Want Carolien is niet de eerste de beste. Wat een inspiratie, wat een doe-kracht en wat een moed weet ze los te maken. Ze schuwt niets, deelt als critical friend mokerslagen uit en zit je liefdevol op je huid. Carolien is oprecht en toegewijd en schuwt het ongemak niet. Daar heb je dus echt iets aan. Ik kom het zelden tegen. Stap voor stap werk ik aan de optimale versie van mezelf! Carolien helpt je om kleinschalig nieuwe gewoontes in te slijten. Zelf ben ik begonnen met eerst mijn fundament te verstevigen. Een stevig fundament daar kun je immers op bouwen. Nieuwe habits inslijten waar ik een levenlang profijt van heb. Waar ik ook veel aan heb is het leren kennen van al mijn innerlijke saboteurs. Ik leer ze beetje bij beetje kennen en dat is enorm helpend en brengt me verder. Daarnaast is er via verschillende social mediakanalen verbinding met mijn medereizigers. Allemaal excelleren we op onze eigen manier. We delen en ondersteunen elkaar. Carolien laat ons stralen en staat dicht naast ons. De beste versie van jezelf is een rijk en schitterend traject. Ontstellend goed en met veel impact als jij je commitment geeft! Een enorme kans die je niet cadeau krijgt maar die ik elk mens gun! DOEN.

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb veel meer focus!"

Carolien werkt in deze training met 'Kaizen', het principe dat kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen tot stand kunnen brengen. Die stapjes zetten we in alle belangrijke levensgebieden, zoals onder andere gezondheid, welzijn, relaties, werk, zingeving. Om iets stevigs op te kunnen bouwen moet je fundament sterk en diep zijn. Zo ben ik begonnen met elke ochtend 10 minuten yoga te doen, daar is nu een minuut hoepelen bijgekomen (wat ik ook nog verder op zal bouwen). Een ander klein stapje met groot effect is dat ik een dagindeling voor mezelf heb gemaakt, waardoor ik niet meer verdwaal in de tijd.

Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb meer focus en alles stroomt meer. Carolien analyseert messcherp en voelt haarfijn aan wat er speelt. Ze kan dat ook nog eens glashelder verwoorden, windt nergens doekjes om en laat zichzelf daarbij ook zien. Dat doet ze wel altijd met heel veel compassie, waardoor ik me totaal gezien voel en me aangemoedigd voel om verder te gaan op dit avontuur. Want dat is het, een avontuur, met vervaarlijke draken die een prachtige schat beschermen, namelijk dat wat ik te geven heb aan de wereld.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Fijn dat je er bent!
arrow_drop_up arrow_drop_down