In 10 maanden de beste versie van jezelf

Onze diensten

HĒRŌ-training Intensive

* 40 weken: 1 x p.w. Zoom meeting 40 minuten

* elke dag: superkorte vlam-inspiratie via Zoom 10 minuten

* 4 x Masterclasses van 90 minuten

* Toegang tot alle filmopnames van Zoom 

* Persoonlijke coaching door mij (op de voet gevolgd in verslagen)

* Dagelijkse inspiratie op Facebook besloten groep

* Groepsleren door samen optrekken met buddies

* Praktische WA-groep voor wake-up momenten

HĒRŌ-training Light

* 40 weken: 1 x p.w.  Zoom meeting 40 minuten

* elke dag: superkorte vlam-inspiratie via Zoom 10 minuten

* 1 Masterclass van 60 minuten 

 - geen verslagen / geen feedback / geen persoonlijke coaching

- geen FB groep of buddy-systeem

Resultaten

Laat ik in een paar simpele zinnen zeggen wat de HĒRŌ-training je oplevert. Je vergroot je veerkracht  ook wanneer je nog  klachten hebt of in moeilijke omstandigheden verkeert. Anti-fragile. En dat is niet hetzelfde als perfect of succesvol. Maar wel weerbaar, blij en gelukkig.

Dit is dé routekaart naar een oersterke relatie met jezelf. En dat leidt automatisch tot terugvinden van je werklust, van het weer geëngageerd uitoefenen van je vak en beter worden dat je ooit kon bedenken. Het gat tussen wie je nu bent en wie je zo graag wil zijn is gedicht!


Na 10 maanden heb je geen losse eindjes meer en is je fundament diep geslagen. Je bent diep geworteld in jezelf en vindt jezelf de moeite waard. Je lééft! En dat voel jij niet alleen, dat ziet íedereen om je heen. 

Na de training ben je een HĒRŌ

Je werklust is weer helemaal op orde en je inkomsten vloeien me gemak binnen.

Je bent fit van lijf en leden en hebt kracht voor twee.

Een opgeruimd hoofd en hart (en huis!).

Je emotionele 'rugzak' is opgeruimd en alles heeft een plek. Hèhè...

De energie die vrijgekomen is omdat je niet meer honderdduizend to-do's hebt is eindeloos!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan vertel ik je alles

Wat anderen over de HĒRŌ-training zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen"
“Ik ben aan de HĒRŌtraining begonnen omdat ik het roer echt om wilde gooien. Na tal van workshops en trainingen die me uiteindelijk vaak toch niet echt verder brachten wilde ik een aantal zaken in mijn leven en in mezelf echt veranderen. Ik merkte dat ik telkens weer terugviel in oude patronen en gedachten en er niet in slaagde dit definitief te veranderen. De HĒRŌ-trainingt sprak mij aan omdat het een stevig, lang en diep programma is. Niet een weekendje leuk op de hei, maar echt veertig weken aan de bak om de beste versie van mezelf boven te halen. Dat geeft de tijd en ruimte om alles te onderzoeken en om nieuwe patronen en gedragingen echt in te slijten. Carolien is voor mij de perfecte coach tijdens dit traject. Gedreven maar ook geduldig, begrijpend maar ook scherp. Carolien coacht niet alleen in de vorm, maar leeft het zelf ook voor. Dat maakt haar begeleiding menselijk en tastbaar. Ik ben nog maar pas geleden begonnen, maar merk dat er van alles in mijn leven aan het bewegen is. Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen. Ik voel me iedere week meer midden in mijn eigen leven staan. Ik kijk uit naar de rest van het programma.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Carolien deelt als critical friend liefdevolle mokerslagen uit en zit je op je huid. Ik kom het zelden tegen."

Carolien is de drijvende kracht achter dezegeweldige HĒRŌ-training. Ik ben er voor 10 maanden ingestapt en dat vraagt een fikse toewijding. Daar krijg je dan ook heel veel voor terug. Want Carolien is niet de eerste de beste. Wat een inspiratie, wat een doe-kracht en wat een moed weet ze los te maken. Ze schuwt niets, deelt als critical friend mokerslagen uit en zit je liefdevol op je huid. Carolien is oprecht en toegewijd en schuwt het ongemak niet. Daar heb je dus echt iets aan. Ik kom het zelden tegen. Stap voor stap werk ik aan de optimale versie van mezelf! Carolien helpt je om kleinschalig nieuwe gewoontes in te slijten. Zelf ben ik begonnen met eerst mijn fundament te verstevigen. Een stevig fundament daar kun je immers op bouwen. Nieuwe habits inslijten waar ik een levenlang profijt van heb. Waar ik ook veel aan heb is het leren kennen van al mijn innerlijke saboteurs. Ik leer ze beetje bij beetje kennen en dat is enorm helpend en brengt me verder. Daarnaast is er via verschillende social mediakanalen verbinding met mijn medereizigers. Allemaal excelleren we op onze eigen manier. We delen en ondersteunen elkaar. Carolien laat ons stralen en staat dicht naast ons. De beste versie van jezelf is een rijk en schitterend traject. Ontstellend goed en met veel impact als jij je commitment geeft! Een enorme kans die je niet cadeau krijgt maar die ik elk mens gun! DOEN.

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb veel meer focus!"

Carolien werkt in deze training met 'Kaizen', het principe dat kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen tot stand kunnen brengen. Die stapjes zetten we in alle belangrijke levensgebieden, zoals onder andere gezondheid, welzijn, relaties, werk, zingeving. Om iets stevigs op te kunnen bouwen moet je fundament sterk en diep zijn. Zo ben ik begonnen met elke ochtend 10 minuten yoga te doen, daar is nu een minuut hoepelen bijgekomen (wat ik ook nog verder op zal bouwen). Een ander klein stapje met groot effect is dat ik een dagindeling voor mezelf heb gemaakt, waardoor ik niet meer verdwaal in de tijd.

Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me energieker, heb meer focus en alles stroomt meer. Carolien analyseert messcherp en voelt haarfijn aan wat er speelt. Ze kan dat ook nog eens glashelder verwoorden, windt nergens doekjes om en laat zichzelf daarbij ook zien. Dat doet ze wel altijd met heel veel compassie, waardoor ik me totaal gezien voel en me aangemoedigd voel om verder te gaan op dit avontuur. Want dat is het, een avontuur, met vervaarlijke draken die een prachtige schat beschermen, namelijk dat wat ik te geven heb aan de wereld.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Team

Pusschki aka Snow

De Baas

Carolien Oosterhoff

Creatief Directeur

Fijn dat je er bent!
arrow_drop_up arrow_drop_down